Pöysti esiintyy sujuvasti suomeksi tai ruotsiksi – tai suomeksi ja ruotsiksi. Yleisön koko voi vaihdella viidestä viiteensataan ja tila kahvihuoneesta auditorioon; fläppitaulua sen paremmin kuin videotykkiäkään ei tarvita. Aikaa esitykselle kannattaa varata tunnista kolmeen tuntiin.

Teemat purevat toimialasta rippumatta. Kymmenen vuoden aikana yleisössä on istunut monenkirjavaa porukkaa yritysjohdosta sairaaloiden henkilökuntaan, sosiaalialan ihmisistä vakuutus- ja puhelinkauppiaisiin, henkilöstöpäälliköistä matkailualan ammattilaisiin sekä lentoemännistä nosturinkuljettajiin. Jokainen esitys on räätälöity yleisön ja tilaisuuden tavoitteiden mukaan.

Yksi Pöystin erikoisuuksista on korkeintaan 20 hengelle järjestettävä ”Teatterikorkeakoulu kahdessa päivässä”. Tässä ihmislukutaito-seminaarissa osallistujia autetaan ymmärtämään, mitä he viestivät ja miten näyttäytyvät muiden ihmisten silmissä. Luvassa on suuria tunteita ja mullistavia oivalluksia – kunhan osallistujat uskaltavat pistää itsensä likoon.

"Ulkomailla arvostetaan suomalaisten
"rehellisyyttä: olemme mielettömän
"huonoja näyttelijöitä!
"Mitä jos opettelisimme arvostamaan
"tätä ominaisuutta myös itse?"

Luetko mieluummin paperilta? pdf

Tom Pöysti Programs Oy
Degeröntie 62, 10600 TAMMISAARI
gsm 0400 500 335